Testimonials

 1. ”Thomas är lyhörd till önskemål från gruppen och levererar en vinprovning med spännande val av viner och presenterar dem på ett intressant sätt - ett riktigt proffs.”

  Anders Lindmark

  Anders Lindmark, Business Unit President, Gas Systems Alfa Laval, skriver

 2. ”Thomas tog oss med på en spännande vinresa genom några av Sydamerikas vinländer. Det är lätt att dra viner från Sydamerika över en kam men här fick vi lära oss att det är stor skillnad. Historia, geografi, klimat, druvor och vinmakning förstås stod på programmet, Thomas är en mycket kunnig provningsledare”

  Agneta Nyberg Munskänkarna Åkersberga

  Agneta Nyberg Munskänkarna Åkersberga

 3. ”Thomas är en väldigt kunnig sommelier och man får chansen att lära sig mer om vinets historia och process. Min favoritdel av provningen är att man själv sen ska försöka lista ut vilka viner det är man provar, med guidning av Thomas, vilket är kul och utmanande. Jag kan varmt rekommendera Thomas för vinprovning!”

  Andrea Bogefors

  Andrea Bogefors, Senior Sourcing Manager, Telia

 4. ”Jag har varit på flera av Thomas provningar och alltid väldigt nöjd: Bra urval av viner, kunnig och engagerad föreläsare och mycket trevligt arrangerat”

  Charlotte Göransson Meiton

  Charlotte Göransson Meiton, Project management Specialist, WSP Sweden

 5. ”Mycket bra upplägg på senaste vinkursen. Intressant teori på rätt nivå. Thomas, Le Sommelier, är lätt att lyssna på. Mycket bra variation på vinerna. Kommer tillbaka - garanterat.”

  Thomas Poturaj

  Thomas Poturaj, Affärsutveckling, Marknad LMR Byggnads AB, skriver