BLI EN BÄTTRE VINPROVARE PÅ SEX DAGAR!

Gratiskurs till dig som älskar vin!

Detta är en gratiskurs som består av tre lektioner. Du får tillgång till en lektion varje dag under tre dagar. Kusen består av följande lektioner:

  • Lektion 1 – Provningsmetodik
  • Lektion 2 – Vinprovning
  • Lektion 3 – Mat & vin i kombination

Lektionerna består av inspelade filmer som enkelt kan följas på datorn, mobilen eller via surfplattan. Varje lektion är 6 – 7 minuter lång. Du får även tillgång till provningsprotokoll. På så sätt kan du själv vara med och följa vinprovningarna.

När?

Du kan börja när som helst.

Hur?

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan

Pris:

Denna kurs är gratis!

Kursledare:

Min resa inom vinets värld började för ca 12 år sedan när jag gjorde en vinresa till Bordeaux, Frankrike. Efter det var jag fast. Jag tog min sommelierutbildning år 2016 och slutade som hedrande kursetta. De senaste åren har jag arrangerat många vinprovningar både till privatpersoner, företag och till Munskänkarna. Nyligen slutade jag på mitt jobb inom IT/Telekom för att studera vin på heltid. Det är en internationell utbildning som heter Wine & Spirit Education Trust – Level 4 och går på Restaurangakademien i Stockholm. Nyligen vann jag SM i spanska viner så Spanien har blivit ett av mina favoritländer.

Låter det intressant? Anmäl dig till kursen nedan.

Referenser:

”Mycket bra upplägg på senaste vinkursen. Intressant teori på rätt nivå. Thomas, Le Sommelier, är lätt att lyssna på. Mycket bra variation på vinerna. Kommer tillbaka – garanterat.”

”Jag har varit på flera av Thomas provningar och alltid väldigt nöjd: Bra urval av viner, kunnig och engagerad föreläsare och mycket trevligt arrangerat.”

Rulla till toppen