VINKURSER ONLINE

Le Sommelier Wine Academy – Vinkurser online – för dig som vill lära dig mer om vinets värld

Visste du att det finns runt 10 000 kända druvsorter i världen. Ungefär 1 000 av dessa druvor använder man för tillverkning av vin. I Sverige har vi sett ett väldigt stort intresse kring mat och vin. Allt fler söker sig till utbildningar för att lära sig mer om vin. Vi erbjuder professionella vinkurser med olika teman som leds av mig som föreläsare. Du kan titta på kursen när det passar dig, när du sitter i soffan, framför datorn, mobilen eller via surfplatta. Detta ger dig som kursdeltagare friheten att gå kursen när som helst, var som helst och med möjligheten att repetera om och om igen.

Vi har inkluderat ett mycket professionellt och omfattande kursmaterial med druvkompendium, föredrag, vinlistor, provningsmetodik och provningsprotokoll, samt stöd i olika forum under kursernas gång så att du har möjlighet att ställa frågor och få ta del av svaren på frågorna. Allt kursmaterial är nedladdningsbart för att du ska kunna studera och repetera och lära dig så mycket som möjligt.

Är du intresserad av vin och vill lära dig mer om denna ädla dryck?
Anmäl dig till någon av mina vinkurser:


VILL DU BLI EN MÄSTARE PÅ VINPROVNING?

Lär dig allt om vinets underbara värld. Med denna kurs får du en djupgående kunskap om vin, lära dig skilja på olika druvor och lära dig en beprövad provningsmetodik. Kursen är uppbyggd på sju olika filmer och 31 kurstillfällen. Total lektionstid är över fem timmar och vi provar 36 viner. Kontakta mig om du vill veta mer eller anmäl dig på länken.

Vinglas sommelier vinprovning

GRATISKURS: BLI EN BÄTTRE VINPROVARE PÅ SEX DAGAR

Har du alltid drömt om att kunna identifiera vilken druva ett vin är gjort på? Vill du ta del av en beprövad provningsmetodik och lära dig mer om vin så är denna gratiskurs perfekt för dig. Gratiskursen är uppbyggd på tre lektioner och leds av mig Thomas “Le Sommelier” Karlsson som är diplomerad Sommelier.