Vill du boka en vinkurs eller vinprovning?
Kontakta mig så berättar jag mer!

SM i spansk vinkunskap. Sommelier Thomas KarlssonSM i spansk vinkunskap

Thomas Karlsson
Tel: +46-70-415 7208
Mail: tompen68@hotmail.com
Adress: Hägervägen 5, 192 55 Sollentuna
[caldera_form id="CF5d9bc8fc91b6f"]

Om Le Sommelier Wine Consulting

Jag är en nyfiken och passionerad vinälskare som har ett starkt intresse för mat & vin. Jag har arbetat i 22 år inom IT/Telekom men slutade nyligen för att fokusera på vin till 100%. Ett djärvt beslut men äntligen får jag hålla på med det jag brinner för. 
Jag startade mitt företag Le Sommelier Wine Consulting år 2015. Bolaget är verksamt inom vinprovningar, vinkurser, samt vinimport via företaget Top Note Wine. År 2016 tog jag min Sommelierexamen på Vinkällan Samuelsson och slutade som smickrande kursetta.

Efter detta bestämde jag mig att jag ville satsa på vin och dryckeskunskap på heltid. I september 2017 började jag studera WSET Level 4 in Wines and Spirits – Diploma på Restaurangakademien AB i Stockholm. “Diploma” är en specialiserad internationell utbildning inom vin och sprit som riktar sig till professionella yrkespersoner som vill ta sin karriär till nya höjder.  Nyligen vann jag SM i Spansk vinkunskap, så Spanien har blivit ett av mina favoritländer.

digital byrå göteborg bästa webbyrå seo byrå göteborg Sociala medier marknadsföring hjälp med facebook annonsering Reklamfilm företag entreprenör

Jag driver företaget Le Sommelier Wine Consulting för att jag älskar att lära ut och dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter. Under vinkurser och vinprovningar får jag ofta feedbacken om att vara en väldigt passionerad och engagerad föreläsare med en personlig stil. Jag brinner för att få nöjda kunder och på ett enkelt och pedagogiskt sätt få alla att lära sig mer om alkoholhaltiga drycker.

Faktaruta

Allt om Le Sommeliers dryckesutbildare Thomas Karlsson som brinner för allt som har med vinets värld att göra.