Vintips & rådgivning

För dig som behöver exklusiv rådgivning

Är du intresserad av vintips som är anpassade för just din smak och din prisnivå? Le Sommelier Wine Academy har en unik affärsidé där vi guidar dig som privatperson att köpa de bästa vinerna på marknaden som dessutom ska vara prisvärda. Vi erbjuder en exklusiv rådgivning och använder endast etablerade och seriösa samarbetspartners. Vi har lång erfarenhet i vinbranschen och rekommenderar alltid våra medlemmar de bästa vinerna, oavsett prisklass. Det bästa av allt är att vår rådgivning är helt kostnadsfri!

Om du vill ta del av vår rådgivningstjänst kan jag rekommendera att du tittar på detta webinar för mer information.

Du kanske drömmer om att bygga upp din egen vinkällare, och hur ska du tänka då? Vilka viner kan lagras och hur länge i så fall? Just nu finns det även ett bra introduktionserbjudande, så missa inte detta webinar!

Om du är intresserad av att ta del av vår rådgivningstjänst och få tillgång till vintips kan du alltid kontakta oss.

Thomas.karlsson@le-sommelier.se
Ring eller sms på: 070-415 7208

Vinkurser online

Har du funderat på att utbilda dig inom vinets underbara värld?

Le Sommelier Wine Academy erbjuder ett flexibelt och pedagogiskt sätt för att du ska kunna utbilda dig inom vinets underbara värld. Helt i din egen takt.

Jag har märkt att det finns många anledningar som kanske hindrar dig från att lära dig mer om vin. Några av de vanligaste frågeställningarna som jag brukar få är bland annat:

  • Det är så svårt att känna alla dofter och smaker i ett vin
  • Vilket vin ska jag välja till en viss maträtt
  • Hur ska jag kombinera mat & vin för att få den bästa smakupplevelsen?
  • Vika viner kan lagras och hur länge i så fall?
  • Jag saknar stöd och vägledning (och kanske någon att diskutera och ”bolla” idéer med

Om detta stämmer in på dig tycker jag att du ska anmäla dig till detta webinar för att ta de första stegen och lära dig mer om vin. Detta är såklart helt kostnadsfritt:

Kurserna leds av mig, Thomas Karlsson, prisvinnande och diplomerad sommelier. Jag har spenderat många år på att utbilda mig och har sedan dess utbildat tusentals nöjda kursdeltagare. När jag tog min sommelierutbildning slutade jag dessutom som en hedrande kursetta. Nu har jag samlat all min kunskap och erfarenhet i några pedagogiska och unika online-vinkurser.

Om du är intresserad av att läsa mer om våra populära vinkurser online kan du klicka på knappen nedan så kommer du direkt till våra aktuella kurser:

Rulla till toppen